Yogalize  pentru  antreprenori

Stand Up Meeting

Știm, din experiență, că drumul antreprenorial nu este unul ușor. 

Cei mai mulți dintre cei ce aleg acest stil de muncă, dar și de viață, se plâng de problemele cauzate de sindromul de burnout.

Deși ne îndepărăm de zona corporate tocmai pentru a ne manifesta libertatea și personalitatea proprie, ajungem de multe ori la același nivel de stres ca cel al angajaților din multinaționale. 

Pentru că avem multe responsabilități, ca antreprenori - poate chiar pe toate, la început.

Programul de lucru nu mai este de la 9 AM la 6 PM, ci de la cât este nevoie până când finalizăm măcar o parte din ce ne-am propus. 

Sau până când ne ajunge oboseala atât de rău încât nu mai are sens să stăm în fața laptopului, pentru că ne-a dispărut și ultima liniuță de productivitate...

În plus, antreprenorii pot ajunge să se confrunte și cu îndoiala de sine, pentru că de multe ori ajung să ia deciziile cele mai importante singuri. 

Crizele de timp ne pot declanșa serioase stări de anxietate și atacuri de panică, pe care, dacă nu știm să le înfrângem rapid, ne vor face să pierdem tot momentumul creat în ultima săptămână de nesomn și mâncatul ca parte din multi-tasking.

Vestea bună este că suntem aici pentru tine, pentru că și noi suntem antreprenori. 

Care, prin practicarea mindfulness-ului, a yogăi tradiționale și a diverselor tehnici de relaxare profundă, am ajuns să purtăm titlul de ZENTREPRENORI.

Adică suntem antreprenori cu o stare mereu zen - suntem calmi, nu cedăm în fața presiunilor venite din exterior, știm să ne relaxăm în față oricărei schimbări și să facem din micile eșecuri mari succese, știm să ne concentrăm asupra misiunii noastre și să nu ascultăm vocea negativă din mintea noastră.

Mindfulness-ul și meditația ne ajută să ne creștem nu doar relaxarea, ci și productivitatea, prin efectele pe care le au asupra creierului nostru. 

Iar stresul devine un amic, pe care știm să îl folosim ca factor motivațional, nu demoralizator.

Practicând meditația, devenim mai creativi, dar și mai analitici - deci vom lua decizii intuitive și corecte.

Cu alte cuvinte, ai foarte multe de câștigat, pe plan personal, dar și profesional, dacă te vei alătura mișcării YOGALIZE ca antreprenor.

Iar dacă ai o echipă, o vom suștine și pe ea, căci oamenii mai relaxați și mai fericiți cu ei înșiși sunt mai eficienți pentru întreaga companie.

Contactează-ne și te vom ajuta să ai viața de antreprenor la care ai visat și pe care o meriți!