Cum sa oferi liber, fara asteptari

Astazi, la 21:30, voi fi LIVE pe pagina mea Facebook si pe grupul in care am inceput provocarea "No Excuses For Serving The World".

In aceasta seara, iti voi vorbi despre cum sa oferi fara sa ai asteptari, in 3 pasi simplu de urmat, pe care ii poti memora usor si aplica de azi inainte, mereu...Pentru ca de cele mai multe ori, desi ne este greu sa admitem sau chiar sa realizam constient, undeva, adanc in noi, avem aceasta idee ca atunci cand oferim, meritam sa primim macar un sincer "multumesc". Realistic vorbind, de cele mai multe ori, vrem mult mai mult decat atat! Vrem sa simtim bucuria celor carora am oferit!

Pentru ca bucuria aceasta se transmite si ne hraneste, la propriu, toata energia sistemului nostru uman. De aceea preferam sa ducem personal cadourile unor copii de Craciun, prin nameti, frig, si sacrificii de timp, decat sa viram niste bani unui ONG care sa se ocupe de tot.

Si e absolut normal, dar hai sa iti spun ca si Universul gandeste la fel.

Cum stiu asta? Pentru ca alfel, nu am simti nici noi aceasta fericire cand oferim.

Suntem un micro-univers si daca pricepem asta, avem toate sansele sa intelegem misterul din spatele lui "cum functionam".

Deci vorbim diseara, la 21:30, despre cum sa oferim liber, fara asteptari, incat sa fim in acest flow al Universului, care ne ofera mereu, fara cele mai mici asteptari. Si vei afla cum poti face si tu ca el! Iar daca nu esti inca pe grupul meu transformational de femei, te invit sa intri chiar acum: https://www.facebook.com/groups/freetransformationchallengesromania/

Pe diseara, la 21:30!

Daiana

32 afișare0 comentariu

©2017-2021 by YOGALIZE - Happiness Through Mindfulness

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now