Nu Ai Unde Lăsa Copilul? Ia-l Cu Tine La Yoga!În ultimii ani de zile, am tot avut cursante la yoga în postura de mămici.


Dar de cele mai multe ori, mămicile mele se lăsau de cursuri, deși le îndrăgeau mult și se simțeau foarte bine după săptămâni de practică.


Motivul era unul singur: nu aveau unde să lase copilul în timp ce veneau la orele de yoga tradițională din centrul Bucureștiului (și specific centrul Bucureștiului, pentru că în ultimii 3 ani am avut diverse locații pentru yoga doar în zonele Unirii și Universitate, deci zone extrem de accesibile cu metroul, cu tramvaiul, autobuzul sau cu mașina personală).


Și cu toate acestea, mamele nu reușeau să se încadreze cu timpul pentru a ajunge la orele de yoga, seara, în special.


„Daiana, dacă e rândul meu să iau copilul de la școală, nu am timp să îl las acasă și apoi să vin la yoga.” - asta am auzit cel mai des la mame, de când predau yoga. Variantele fericite erau cele în care copiii fie învățau de dimineață, fie mamele veneau la cursurile mele de yoga sau meditație matinală - caz în care exista macăr o bonă sau o bunică de mare ajutor la nevoie.


De multe ori, le îndemnam pe mamele cu copii este 5 sau 6 ani să îi aducă și pe ei la cursurile de yoga și le ofeream o anticameră ca spațiu de joacă sau de „studiu”.


Însă asta puteam face doar dacă erau niște copii deja mărișori și responsabili, sau dacă mai era cineva cu mine care să îi supravegheze.


Ceea ce nu se întâmpla prea des și din această cauză am rămas cu ideea că data viitoare când voi deschide un centru de yoga, meditație și masaj, voi avea un spațiu dedicat copiilor.


Și uite așa am găsit noua locație Yogalize, în zona Aviatorilor, care are un open space tocmai bun pentru vreo 15 - 20 de persoane la yoga, dar și un spațiu mai micuț pentru... cei mai micuți.


Bineînțeles că știam exact ce îmi doresc când am rugat Universul să îmi materializeze dorința! Și mi s-a împlinit pe măsura dorinței mele.


Așa că acum am plăcerea să ofer ceea ce mi-am propus mamelor din București: cursuri de Yoga Tradițională, meditație, mindfulness, respirații pentru relaxare sau energizare, consultații, diete și masaj ayurvedic, la care pot veni împreună cu copiii lor.
Draga mea mămică,


De azi, te rog să nu te mai strezi legat de timp sau de problema copiilor în timp ce tu vrei să faci ceva pentru starea ta de bine - toate sunt rezolvate acum, în noul centru Yogalize.


Ai nenumărate cursuri săptămânale la care poți veni dimineața, la prânz sau seara, iar abonamentele au sesiuni nelimitate - deci nu pierzi nimeni dacă nu ajungi într-o zi.


Poți veni de oriunde cu ai tăi copii dragi, pe care abia aștept să îi cunosc - ei vor sta foarte aproape de tine, în camera alăturată.


Mai mult: chiar dacă ai un bebeluș, nu este nicio problemă să îl aduci cu tine la Yogalize, pentru că vei putea să ajungi imediat la el, dacă este nevoie.


Iar eu am o experiență de aproape 3 ani cu cei foarte mici, am socializat cu niște sute de pitici de peste 1 an și jumătate și ne-am înțeles mereu minunat.


Experiența mea din grădinițele private și din cursurile mele pentru copii mă face uneori să îmi doresc să fiu mai mult în compania îngerașilor, decât pe salteau de yoga, cu doamnele - ce să faci, copii sunt adorabili și îmi place să copilăresc alături de ei.


În concluzie, dragă mămică: nu renunța la sănătatea și la relaxarea ta, de care ai atâta nevoie pentru bunul mers al întregii familii, care, știm cu toții, chiar depinde de tine și de echilibrul tău, psihic și fizic.


Nu e nevoie să renunți la nimic atunci când devii mamă.


Ba dimpotrivă!


Ai nevoie de cât mai multe resurse de wellness, fitness pentru minte și trup, și de cursuri de dezvoltare personală, acum mai mult ca oricând. Doar nu dorești să ai sau să rămâi în vreo depresie post-natală, nu-i așa? Sau să te chinui prin sălile de forță să slăbești după naștere sau să scapi de celulită prin cine știe ce proceduri anorganice.


Și toate acestea, ținând diete care nu se potrivesc constituției și temperamentului tău, sau având probleme cu somnul de noapte, cu hormonii și.... cu viața de cuplu.


Nici să nu aud de sentimente de vinovăție pentru că faci ceva doar pentru tine, în timp ce bebelușul poate plânge în hohote și îți duce dorul, acasă. Vrei să îl ai la doar câțiva metri de tine sau chiar pe salteluța de yoga?


Nu am niciun fel de problema cu asta și sunt convinsă că nu vor avea nici alte mămici puternice ca tine.


YOGALIZE este pentru și despre femei, mame și copiii lor.


Dar dacă ești mamă, cu atât mai bine pentru tine!


Pentru că îți acordăm o grijă specială și te suștinem, fizic, moral și prin Comunitatea Femeilor W4W, încât să te simți așa cum meriți: valoroasă, frumoasă și de o mare însemnătate pentru întregul univers. Mamele sunt cele ce dau viață și o suștin. Prin noi, femeile, Spiritul Creator își îndeplinește menirea și dă naștere.