Hai sa iti spun o poveste despre zeite si bani...Daiana aici, in calitate de ghid spiritual al femeilor ce vor sa traiasca precum zeite. (citeste povestea pana la final in 3', ca sa primesti o invitatie in provocarea mea gratuita ce incepe pe 3 iulie - legata de bani, da :) Acum 1 an si ceva, la final de februarie 2021, m-a strafulgerat un gand, pentru prima oara in viata mea: "Vreau bani!" Cati? Cat mai multi! - raspunse rapid vocea din mintea mea. Acum, poate te gandesti si tu cum gandeam si eu candva: Au persoanele realizate spiritual nevoie de bani? Si raspunsul e simplu de tot: depinde ce fel de viata au. Daca aceste persoane stau in comunitati unde totul le este asigurat de cei din jur, de tipul calugarilor buddhisti, atunci nevoie nu au. Dar daca sunt precum tantricii, preotii sau calugarii ce traiesc o viata spirituala intersectata cu una a societatilor din jur, atunci au nevoie de resurse materiale pentru a trai. Unii se autogospodaresc, altii ies in lume si muncesc in fel si chip. Insa nici unii, nici altii, de bani nu fug, observi?

Eu intru (in a very humble way) la categoria tantricilor - urmez linia maestrului meu indian, tantric din tata in fiu. Recrescuta de el vreo 5 ani la rand, l-am tot auzit spunand: "Daiana, you need to build your reality in this world". Si n-am inteles ce vrea sa spuna atunci. Pana cand iarna trecuta, dupa 2 luni de hibernare crunta (adica n-am facut nimic spectaculos 2 luni), am ajuns sa ma trezesc cu acest gand legat de bani. Imediat m-am pus pe scris si a curs ceva cam asa: "Eu stiu ca sunt o zeita pe pamant (toate femeile sunt). Zeitelor li se fac ritualuri de venerare cu bijuterii din aur masiv. Si eu nu am. Ca sa le am, am nevoie de bani pentru cumpararea lor". Simplu, nu? Si logic, de altfel.Si uite asa a inceput primul an din viata mea in care mi-am mutat atentia si catre bani (la 33 de ani). Asta dupa ce toata viata fusesem tipul filosofului neinteles si de neinteles, care nu pricepea ce-i cu toata goana asta dupa material. Acum insa, pentru mine era lesne de inteles cum materialul si spiritualul sunt tot Una. Insa teoria e una, si practica e alta! :)) Degeaba stiam eu ca banii sunt corpul Zeitei Abundentei, numita Lakshmi in India, si ca nu e nimic in neregula cu ei, caci la nivel de apropiere, eram ca apa si uleiul. Pur si simplu, nu ne atrageam deloc. Insa motivatia era mare: "Merit sa traiesc precum o zeita, chiar daca acum am o forma umana, pe pamant. Merit sa imi permit tot ce imi doresc. Merit ce e mai bun. Merit sa (imi) pun dorintele in actiune. Si banii sunt mijlocul prin care Divinitatea actioneaza prin mine, deci cea mai buna idee din viata mea, dupa realizarea spirituala (atinsa deja), e sa am multi, multi bani".


Nu stiu daca se intelege mai sus din tot ce am scris, dar acel "merit" nu se refera la mine, ca Daiana. Daiana e doar un nume dat Divinitatii ce ajunge, in calatoria ei de joaca si explorare a naturii sale infinite, pe pamant.

Cand spun "eu merit sa...", spun, de fapt: "Divinitatea merita tot ce e mai bun".

Daca inca nu ti-a clara toata conexiunea aceasta, te inteleg perfect - nici mie nu mi-ar fi. Si acum niste ani de zile habar nu aveam cine sunt, asa ca stiu cum e sa te simti si "pur si simplu" om. :) Apropo de latura noastra aparent umana, stii ce am mai descoperit in ultimul an? Ca tot mai multe femei au probleme financiare. Adica traiesc la limita bugetului pe care il au si mai mult decat atat, in urma chestionarului meu anonim pe 40 de femei, am mai realizat ceva:  80% dintre aceste femei sunt platite foarte prost!!! Adica necorespunzator cu valoarea lor (studii, experienta, vechime, talent, abilitati). Nu stiu daca e si cazul tau, dar te intreb: Simti ca esti platita corespunzator?

Esti multumita de cati bani primesti lunar - ca salariata sau ca antreprenoare?Eu nu eram - dar mi-am luat cei mai buni mentori de la care sa invat: 1. Stiinta Imbogatirii (The Science of Getting Rich), 2. Cum sa imi schimb imaginea de sine si

3. Cum sa renunt la credintele limitative legate de bani - asta ca sa numesc doar cateva capitole din programele pe care mi l-am cumparat, cu banii pe care INCA NU II AVEAM. Stiu ca suna ciudat, dar iti explic in actuala #provocare cum functioneaza tot acest proces paradoxal. Am inca mult de lucru aici, dupa cum iti imaginezi, insa s-au vazut rezultatele. Adica am avut o crestere financiara de 600% in ultimul an.

Cu ups and downs, dar fiindca stiu cine sunt (partea spirituala la mine e cu nota 10 plus), mi-e foarte usor sa nu ma demoralizez cand am o luna deplorabila financiar.

Pe tot acest fundal, mi-a venit ideea sa lansez #provocari in care sa ma folosesc de yoga traditionala ca resursa de atingere a unui obiectiv material sau emotional - Ideea aceasta mi-a venit chiar inainte de a investi eu in cursurile mele personale, tocmai pentru ca realizasem ca aveam o super resursa pe care inca nu o foloseam la capacitatea ei maxima. Putina lume intelege ca yoga este o stiinta a subconstientului. In schimb, multa lumea intelege azi ca reprogramarea subconstientului ne duce spre rezultatele dorite, neatinse pana atunci din cauza obiceiurilor din subconstient. Eu am combinat yoga traditionala cu dorintele sau nevoile noastre si au iesit niste #provocari pentru diverse #obiective. Am facut bis de vreo 4-5 ori. Am inceput cu "Yoga pentru manifestarea unui obiectiv maret" si am ajuns acum la "Yoga pentru realizarea unui obiectiv financiar". Mai targetat, dupa cum vezi. :) Rezultatele cursantelor mele au fost extraordinare, de fiecare data: 75% dintre ele si-au atins obiectivul in cele 30 de zile de provocare sau au aflat ce le-a sabotat.


Asa ca te intreb: Vrei mai multi bani? Tu stii de ce, asta nu mai e treaba mea. La mine, era despre a-mi putea onora natura divina, de zeita, prin ritualuri ce implicau investitii majore in recuzita lor.Era si despre a le oferi alor mei parinti viata meritata la pensionare, dupa o viata cu cate 2-3 joburi simultane. Au mai aparut si alte nevoi si dorinte: o masina noua, libertatea de a lucra de oriunde din lume, posibilitatea de a-mi zbura cursantele long-term in locatii exotice, in semn de recunostinta pentru deciziile si succesul lor, totul pe banii mei. Intre timp, am ajuns si la ideea primului milion de $, pentru a forma un ONG pentru educatia femeilor si copiilor si a sustine cresterea comunitatii femeilor milionare din lume - care sunt la un ridicol procent de doar 1,6%, din patura globala de milionari.  Pentru tine, motivatia poate fi orice:  Vrei sa iti permiti mai multe vacante sau la un alt nivel. Vrei sa mergi mai des la masaj. Vrei sa le poti cumpara copiilor tai cursurile, cartile, profesorii cei mai buni... Vrei sa te muti la casa. Vrei sa o masina noua. Vrei sa investesti mai mult in tine, pe orice palier... Vrei sa nu mai spui niciodata "nu am bani" - nici tie, nici celor din jur.  In final, e despre a vrea sa iti reduci stresul cauzat de LIPSA banilor.  Atentie aici!   Nu banii ne streseaza, ci lipsa lor!  Caci mie toata viata mi s-a spus in familie fix pe dos.  Ce putem face?  Sa ne crestem veniturile, sa atragem mai multi bani, sa ne obisnuim cu ideea ca banii sunt importanti in viata asta si ca putem fi zeite bogate si spiritual, si material - cum ar fi si normal! Provocarea "Yoga pentru realizarea unui obiectiv financiar" incepe pe 3 iulie (duminica) si dureaza 7 zile. E complet gratuita - caci dorinta mea e ca orice femeie sa isi permita cursuri de dezvoltare personala si spirituala, indiferent de situatia ei financiara de acum. Dupa 7 zile, doar daca vei vrea sa continui alaturi de mine si alte femei de succes, vei putea accesa si o varianta platita a provocarii - iti mai explic pe parcurs. Ce ai de facut? Completeaza acest formular cu datele tale de contact, incat 1. Sa te inscrii in #provocare 2. Sa te tin la curent cu aparitiile mele live si 3. Sa primesti si un cadou audio la final. Provocarea are loc pe grupul "Femei ce traiesc ca zeite, by Daiana Radulescu" - completand acest formular, ajungi direct in grup!  Asta e toata povestea, draga mea zeita. Sper ca te-am inspirat, te-am motivat si te-am facut sa te gandesti la valoarea ta - una intrinseca, metafizica, ce NU tine de ceea ce faci, de cum te imbraci sau de cati bani ai. Si cu toate acestea, banii, in lumea in care traim, raman foarte importanti - da-mi voie sa te conving ca este asa in provocarea ce va urma!


Namaste! Daiana Ghid spiritual al femeilor-zeite47 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate