Măști?! Pe Zoom?

Da, în seara aceasta, de la 8 PM! Măști de hidratare, dragile mele, nu va gândiți la COVID-19. Măcar pe yogalize.com și în mediul online pe are îl construiesc să mai scăpăm și noi de acest subiect. :) Știți că promisiunea mea către voi în această perioadă (și mereu, de altfel) este să vă relaxez.


Așa că astă seara ne relaxăm cu măști naturale 100% și un subiect pe care îl ador: hidratarea.


Pe interior, dar și pe exterior...Azi e marți - deci este al doilea modul din The Beauty Hour, organizat de mine și suștinut de Claudia Derscanu. Claudia mi-a fost cursanta în The 21-Day Transformation Challenge - programul online de dezvoltare personală menit să aducă claritate, echilibru și o misiune clară în viața femeilor ce l-au urmat. Ca urmare a acestui program, Claudia și-a facut un vision board din care nu au lipsit cursurile de machiaj.


Cursurile proprii, daaa?! :)This image is about Claudia Derscanu and The 21 Tribe of Daiana Radulescu
De la întâlnirea The 21 Tribe din 21 iunie


Așa a început, la nici 2 luni de la finalizarea programului The 21-Day Transformation Challenge, cursul în 4 module, The Beauty Hour - un curs complet de îngrijire a tenului pentru femei ocupate și care nu ore de investit zilnic în aspectul lor. The Beauty Hour vine cu soluții practice, la îndemâna oricărei femei, cât mai naturale pentru că naturalul este... cel mai scump. Dar asta nu înseamnă că avem de investit sute de Euro în produse cosmetice de firmă, ci dimpotrivă, înseamnă să știm să folosim naturalul din... frigider.

Urmează mesajul de mai sus și hai să ne vedem diseară pe Zoom! Hidratare și măști naturale, by Claudia Derscanu. Book it for 33 RON: https://www.yogalize.com/bookings-checkout/the-beauty-hour-by-claudia-derscanu
Daiana Rădulescu

Founder Yogalize

Supporting Women And Their Dreams

34 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate