Ne-ai văzut la Imperiul Leilor?

Actualizată în: 18 Mart. 2020


Pe 4 martie, am apărut cu proiectul YOGALIZE în emisiunea Imperiul Leilor, de la ProTV.


Vei vedea cum am prezentat conceptul Yogalize, în varianta sa macro, căutând o investiție de 42.000 Euro, în schimbul a 10% din companie.Ne-am simțit tare bine și am râs mult. Pentru a le oferi Leilor o idee cât mai clară a ideei noastre de relaxare, am început prin a oferi ghirlande cu flori și prin a face un mic ritual Agni, în semn de respect pentru oaspeții noștri - căci cumva, i-am transpus deja în centrul Yogalize prin prezența noastră și i-am invitat să ia loc pe sateluțe și să lase stresul deoparte, pentru a începe negocierile cât mai calmi și relaxați.


Așadar, urmărește toată apariția noastră în emisiune și îi vei vedea și pe Lei într-o ipostază mai puțin obișnuită: făcând câteva mișcări de yoga.

IMPERIUL LEILOR – ediția 4: Yogalize, centrul de relaxare care te scapă de stres


Și nu uita că noi chiar ne-am deschis porțile și ne aflăm în sectorul 1, București, într-una din frumoasele vile ale capitalei.

În perioad actuală, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului României, Yogalize își continuă mai mult ca oricând misiunea de a învăța lumea să se relaxeze, continuându-și cursurile de Yoga Tradițională în mediul online. Pentru membri Yogalize - există un playlist special pe YouTube, nelistat, cu live-uri în fiecare zi, la care puteți participa, în calitate de membri. Orarul emiterilor live rămâne același ca până acum.

Dacă nu aveți încă acces la acest playlist dedicat, vă rugăm să ne contactați. Pentru publicul larg - Yogalize vă pune la dispoziție playlist-ul gratuit Yogalize At Home, în care apărem live, zilnic, timp de 15 minute, pentru a vă inspira la exerciții de mișcare și la tehnici de relaxare, pe care le puteți face alături de noi, de acasă.

Apăsați le imaginea de mai jos și veți fi automat redirecționați către playlist-ul nostru FREE.


Nu uitați să le spuneți și altora!
65 afișare0 comentariu

©2017-2021 by YOGALIZE - Happiness Through Mindfulness

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now