Despre Cum Am ajuns Profesoara De Fericire, În Emisiunea #nuexistanusepoate, cu Andreea Marin


Există momente în viață când plutim.

Altele, în care ne împiedicăm de o treaptă invizibilă...


Dar te-ai gândit vreodată ca acea treaptă poți fi chiar tu?

Opunem rezistență interioară atunci când vrem să pășim mai sus, în orice plan. Fie că vorbim de bani, carieră, de o relație mai bună cu familia sau cu partener mai potrivit, fie de un plan al sănătății sau chiar spiritual, mai tot timpul ne lovim de această treaptă. Parcă se aude pe fundal o voce iritantă: „Dar cine ești să vrei mai mult? Să poți mai mult?”. Corect! Aceasta este întrebarea:


Tu cine ești, cu adevărat?

Cine stă în spatele corpului, atunci când mintea doarme, dar de veghe este mereu cineva?

Și cine face toată magia lucrurilor pe care le faci natural, în fiecare zi, făra a controla măcar acea parte majoră din tot ceea ce înseamnă corpul tău pe interior? Cine ești - de aici plecăm atunci când vrem să aflăm, dar mai ales să o experimentăm zi de zi, pe ea, pe Fericirea Supremă, absolută. Și nu, nu mă refer acum la fericire ca la ceva personal, ce ține de fiecare dintre noi.


Acea fericire este o euforie efemeră, este doar o emoție dintr-un curcubeu. Mulți spun că fericirea este ceva individual, însă acea fericire este doar emoția de mai sus.


Care poate dura mai mult sau mai puțin, dar nu va dura niciodată la infinit, pentru că este exterioară. Aceea este fericirea dependentă: se întamplă ceva ca ea sa apară și o trăim. O trăim interior, desigur, dar o trăim dependent de ceva ce ni se întâmplă. Și e minunată! O ador! :) Dar putem să ne gândim și la o Fericire independentă.


Doar interioară!


Atât de interioară, că e nevoie să coborăm adânc de tot în ființa noastră, încât să o trăim. Într-un spațiu în care să nu se mai audă foșnetul dat de simțuri, trenul gândurilor, sau albumul amintirilor să fie agățat pe „pereții” minții. Eu îți vorbesc acum de Fericirea mare, uriașă, cuprinzătoare a sinelui tău, dar și a întregului univers. Acea Fericire care, odată experimentată, rămâne acolo mereu.

Dar e ca o linie a orizontului: cu cât o cauți mai mult în exterior, cu atât se departează mai mult. Și devine imposibil de atins.


Despre ce obstacole am avut eu de înfruntat pentru a ajunge la aceasta Fericire, despre treptele mele invizibile, pe care le-am demolat cu iubire și cu recunoștință, deslușind rolul lor, îți povestesc cu sinceritate și cu mult, mult entuziasm, în emisiunea „Nu există nu se poate”, a cărei căluază este Andreea Marin. Mă simt onorată și în deplină recunoștință față de toate acele sufletele minunate ce au făcut posibil această declarație a Fericirii - ca o carte de vizită, dar și ca o auto-biografie vizuală, în același timp. Dar mai presus de toate, ca un mesaj pentru tine, femei-Zeiță ce mă citești acum, încât să îți reamintești pe loc răspunsurile și scopul tău aici: cine sunt? și Fericirea supremă - cu F mare, de la Femei. :)

Întru Fericirea ta,

Daiana Rădulescu

Happiness Life Coach

92 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate