Yin si Yang la mare

A trecut un an de cand am descoperit sora yogai: qigong-ul. Si anul acesta, le aducem impreuna pentru voi, la mare.A mai ramas o zi pana plecam la mare!


Intre 15 si 18 iulie, Yoga si Qigong se intalnesc pe plaja, pe lac, pe ponton, dar mai ales in noi. Iar noi suntem Sufletul.


Un loc de reuniune ale celor 2 forte primordiale, Yin si Yang.


Sa mai scapam de mituri


Nu stiu cum sunteti voi, in aria voastra, dar eu, in lumea yoga, ma lovesc de tot feluri de mituri. Despre posturi, despre meditatie, despre alimentatie, despre minte...


Asa ca in acest sejur Yoga si Qigong, mai demitizam niste idei despre Yin si Yang. Ca parca prea a ajuns toata lumea sa vorbesca despre Energie, asa cum a ajuns oricine sa vorbesca si despre karma. Good karma, bad karma.

Feminin pentru femei, masculin pentru barbati. Nu-i asa de simplu si nici asa de usor de inteles ceva ce nu am invatat in scoala. Pentru ca noua, in cultura occidentala, nu ni se vorbeste despre meridiane, forta vitala sau yin si yang. Cei mai multi oameni, cand se gandesc la acestea, isi imagineaza simbolul Yin si Yang. Si e minunat, caci este o reprezentare corecta a acestor forte, care se intrepatrund, dar ele se mai si transforma intre ele. Despre asta... in acest retreat.


Unde pot afla detalii despre el?


Am creat o pagina speciala pentru acest retreat, in care iti explic pe larg care sunt beneficiile acestor practici aduse impreuna. Totodata, poate esti interesata sa afli si cine sunt profesorii tai si unde vom sta la mare - am inceput sa "vanam" locuri cu adevarat adecvate practicilor noastre, pentru ca facem ceva deosebit. Te invit sa citesti totul despre acest retreat, facand un click aici/apasand aici: Sejur Yoga si Qigong la Mare, Sea You Soon Retreat .


Mai sunt locuri?


Da, mai este un loc, de aceea am si decis sa scriu acest blog post acum. :) Daca esti genul de persoana ce a invatat sa isi ia viata in maini si sa ia o decizie in 20 de secunde, atunci sigur ne vom vedea cu tine la mare, incepand de joi seara/noapte, 15 iulie.

Grupul retreat-arilor s-a finalizat saptamana trecuta, insa ieri m-am gandit ca daca tot mai este spatiu in vila pe care am inchiriat-o, sa nu iau eu decizii pentru cei din jur.


Exista aceasta oportunitate acum si s-ar putea sa fie pentru una din persoanele care citeste acest mesaj. Last minute booker, acest articol este pentru Sufletul tau!


Detalii despre cum te poti inscrie, aici: Sea You Soon Retreat. Celor care au ales deja sa fie alaturi de noi, multa recunostinta si ganduri ca briza marii!


Ne vedem in retreat, va multumim!

50 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate