Ne-am Mutat În Online!

Da, știu că Yogalize este un centru de reducere a stresului, care ia cote maxime în această perioadă de stat acasă fără voia noastră.


Da, știu și că energia unui grup de yoga ce se întâlnește aproape zilnic, chiar și în weekend, este reconfortantă și incomensurabil de valoroasă.


Dar știu și că NU avem voie să funcționăm, ca loc de întrunire a oamenilor, în următoarele 30 de zile.


💪 Însă asta nu înseamnă că renunțăm fix la acea activitate pe care o făceam pentru noi, tocmai acum! #rezist


Așa că le-am propus cursantelor mele, de pe 14 martie, să trecem în mediul online cu ale noastre cursuri de yoga tradițională.


#stamacasa


Nu, nu eram pregătită pentru asta - nici psihic, nici tehnic.


Nu, nu avem încă cea mai bună tehnologie la îndemână, deși lucram la asta și încă testăm diverse platforme. Dar suntem pline de entuziasm (eu și ale mele cursante), că măcar am găsit o soluție care să ne permită să ne păstrăm rutina de relaxare și stropul de fericire zilnică.


Multe dintre cursante abia se apucaseră de yoga - deci nici nu începuseră bine să simtă beneficiile, că n-au mai putut veni la studio... 😥


Altele tot vin la cursuri de 2 sau 3 ani - deci lor le este dificil să renunțe la un stil de viață.


Cum să facem, cum să facem?!

Hai pe YouTube!

Hai pe Zoom!


🤩 Hai oricum, numai hai să ne vedem și să ne păstrăm calmul, luciditatea, dar și momentele de mișcare și de relaxare, în această perioadă tensionată, în care ne vuiește capul de statistici de mortalitate și parcă nici nu mai știm să ne bucurăm de statul acasă - pe care cu atâta ardoare îl doream, când ne aflam la birou, nu?Deci dacă nu te dernajează lipsa perfecțiunii din întâlnirile noastre online, te invit cu drag să te alături comunității Yogalize Online. Vei avea acces pe grupul nostru de WhatsApp și vei primi link cu fiecare prezență a mea live - care este zilnică, apropo. Orarul rămâne neschimbat, doar că mutăm întâlnirile în online: întâi pe Zoom, apoi pe YouTube.Iar dacă nu te calibrezi cu orarul nostru, vei avea oricum acces la canalul privat, cu înregistrările din fiecare zi.

Deci oricum ar fi, tot te poți bucura de sesiunile de Yoga Tradițională, din confortul casei tale, oricând dorești.


Nu-ți trebuie niciun echipament special - poate doar cel de yoga, care, zilele acestea, poate fi și o simplă pijama. 👚


Important e să rămânem alături, să ne susținem moralul, dar si sănătatea fizică și să dăm dovada de comunitate și de tot ce am învățat până acum la yoga.


Mai ții minte ce spuneam la cursurile de yoga?


Că tot ceea ce învățăm pe saltea este pentru a putea aplica în viața reală: iubirea de sine, non-competivitatea, relaxarea în orice situație, eficiența maximă cu minimul de efort.


Ei bine, a venit momentul să aplicăm tot ceea ce am învățat într-o lună, sau 1 an, sau în 5 ani de yoga!


Și da, cel mai probabil vom trece și întâlnirile de duminică în mediul online, fiecare cu ce și-a gătit sau cumpărat pe farfurie, în fața laptopului, pentru momentul de după respirații, meditație și susținere morală. 😁


Pentru orice detalii legate de prețurile noilor abonamente online și despre cum poți deveni membră Yogalize Online, te rog să mă contactezi în privat, la +40734624458 sau daiana@minimalizo.com

P.S.: Doresc să termin aceast articol informativ cu un gând de recunoștință:


1. Mulțumiri universului și tuturor oamenilor care lucrează pentru asta, că încă avem internet!

2. Mulțumesc cursantelor mele că sunt la fel de flexibile pe saltea, ca și în trecerea în online!

3. Mulțumesc Elenei Santos și Danei Predu, pentru invitația lor în emisiunea Simplu, pe Canal 33 Romania, din 17 martie, că m-au scos din casă și m-au pus la treabă - dacă nu ajutam pe cineva zilele acestea, mă lua depresia. :))


🙏 🙏 🙏


Daiana Rădulescu Yoga Lifestyle Coach

Fighter Against Coronavirus Panic And Anxiety447 afișare0 comentariu

©2017-2021 by YOGALIZE - Happiness Through Mindfulness

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now