The 21 Tribe

The 21 Tribe este un grup al femeilor Învingătoare care au apărut în viața mea.

 

Pe 1 aprilie 2020, când multă lume încă privea speriată la televizor și făcea atacuri de panică din cauza viitorului mult prea sumbru care le era preconizat, eu am decis că era timpul să ajut cumva.

Era clar că nu puteam face nimic în privința știrilor, a mesajelor negative, apocaliptice, dar puteam face ceva încât să dispară neliniștea.

Să reinstaurez încrederea. 

Echilibrul.

Să fac să dispară insomniile. 

Insecuritățile.

Să reclădesc independența femeilor care chiar și-o căutau.

 

 Pe 5 aprilie 2020 am lansat primul meu program de coaching gratuit, ca pe o provocare de 7 zile, în care am invitat femeile să își îndrepte atenția asupra singurului „lucru” pe care îl pot controla în această viață: propria lor ființă.


Am inaugurat primul meu grup de Facebook, numit The 7-Day Transformation Challenge, și timp de o săptămână, am promis că cine își va face temele zilnice, timp de 7 zile consecutive, va căpăta 

  • mai multă încredere

  • mai mult echilibru

  • mai multe idei despre misiunea fiecăreia și banii pe care îi poate câștiga


Practic, mi-am pus toate resursele de echilibru de care dispuneam online sub forma unei provocări intense, în care scopul era să le las pe aceste femei într-o stare mult mai bună decât cea în care se aflau.

Am reunit, cu ajutorul altor femei minunate, peste 250 de femei în grupul abia născut, pe Facebook. 
Au participat activ la provocare 70 de femei. 

 

27 de femei și-au terminat TOATE temele. 


Testimonialele au fost minunate, lumea a fost încântată de program și eu m-am bucurat din inima că mi-am făcut datoria față de lumea pe care mi-am propus să o mențin un colț de rai.

15 femei Învingătoare și-au continuat provocarea într-un program și mai lung de Yoga Lifestyle Coaching, numit The 21-Day Transformation Challenge

Au vrut să meargă mai departe, să își continue cunoșterea de sine, să îți afle cu claritate idealurile, misiunea și apoi să afle cum să îți atingă acele obiective în cel mai relaxant mod posibil.

Împreună, după terminarea lui The 21-Day Transformation Challenge, ne-am reunit sub forma acestui trib. 

Un trib al Zeițelor relaxate care VOR și POT să facă minuni din are lor talente și misiuni. 

Vi le prezint, cu cea mai mare încântare, pe primele membre fondatoare ale tribului The 21, fiecare cu pagina ei separata, cu poveste ei unică în trib, dar și cu multe puncte în comun cu alte Zeițe, toate reunite în acest grup fondator:

Alexandra  Bajbaiac-Vasilescu

Ana-Maria Amza

Andreea Budău

Andreea Gavriluță

Cezara Elena Ardelean

Daniela Costescu

Edina Berbescu

Geanina Harabor

Iasmina Alstani 

Luciana Elena Marin

Luciana Troacă

Luminița Bufanu

Micaela Ilcuș

Tatyana Lungu

 

 

Pe lângă aceste minunate Zeițe, mai există încă 4, din cel mai transformațional program de coaching pe care l-aș fi putut început anul acesta!

Și asta nu pentru că am făcut eu ceva special, ci pur și simplu pentru că l-am început la studioul de yoga, pe salteluțe, și l-am continuat acasă, în online, pe Zoom, cu prelungiri, cu multe descoperiri despre sine nepreconizate în program, pentru că s-a desfășurat în prima parte a poveștii de groază numită „COVID”. 

Vi le prezint pe primele absolvente ale programului de coaching Total Lifestyle Transformation, început pe 1 Martie 2020 - un nume mai potrivit nici că i-aș fi putut găsi, parcă l-am intuit... :)

Monica Popescu

Virginia Cristea

Lucia Radu

Mihaela Cîndescu

Felicitări tutor Zeițelor care fac aceasta lume să strălucească, prin simplu fapt ca au grijă de sinele lor!

©2017-2021 by YOGALIZE - Happiness Through Mindfulness

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now